Ми раді вітати вас на сайті Лубенського районного методичного центру

Меню сайту
Структура округів
Категорії розділу
Оголошення [1]
Документи [16]
Про нас [7]
Заклади загальної середньої освіти [1]
ДПА, ЗНО [5]
МАН [1]
Вовчицький округ [0]
Калайдинцівський округ [0]
Тарандинцівський округ [0]
Жданівський округ [0]
Методичний подіум [69]
Новини [46]
Олімпіади, конкурси [12]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 19
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Обласний тренінг "Співпраця школи з батьками"
[ Викачати з сервера (5.51 Mb) ]10.29.2018, 4:49 PM

Обласний тренінг «Співпраця школи з батьками»

       Професія педагога – професія творча.  До речі, вчитель сьогодні має можливість не лише ознайомитися з природою та специфікою процесу креативності, а й підняти цей рівень у себе, навчитися розвивати креативність у своїх учнів.     

      25 жовтня 2018 року на базі опорного закладу «Калайдинцівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» відбувся тренінг для вчителів початкових класів – учасників регіонального експерименту з теми «Співпраця школи з батьками». Його метою було підвищення рівня теоретичної та практичної підготовки вчителів початкових класів щодо співпраці школи з батьками, шляхів налагодження партнерських стосунків між школою та громадою в умовах реалізації нового Державного стандарту початкової загальної середньої освіти. Провели тренінг Водолазська Т.В., кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри менеджменту освіти Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ім. М.В.Остроградського та Курмишева Н.І., кандидат педагогічних наук, доцент кафедри менеджменту освіти Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ім. М.В.Остроградського. У роботі тренінгу взяли участь виконувач обов’язків директора Лубенського районного методичного центру Сердюк С.О. та методист Гайдай Л.С.

      Перед сучасною школою постає завдання виховати особистість, здатну до життєтворчої діяльності. Така особистість зуміє правильно обрати свій шлях у житті зважаючи на власні можливості; буде ставити перед собою завдання самовдосконалення й саморозвитку, що стане запорукою успіху в різних сферах діяльності. Сучасний світ пред’являє високі вимоги до діяльності людини, конкурентоспроможною може бути лише по-справжньому компетентна особистість. Її сформувати можливо лише за умови тісної співпраці школи і батьків. 

   Чим вищою є креативність вчителя, тим більше шансів для розвитку творчого потенціалу в учнів. Над цим і працювали учасники тренінгу. Кожна дитина неповторна, наділена від природи унікальними здібностями, талантами та можливостями.  

         Місія Нової школи – допомогти розкрити та розвинути здібності, таланти і можливості кожної дитини на основі партнерства між учителем, учнем і батьками.

Категорія: Новини | Додав: lrnmc2018
Переглядів: 263 | Завантажень: 5 | Коментарі: 1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
avatar
avatar
Методичний подіум
Друзі сайту

Вхід на сайт
Друзі сайту

Лубенський районний методичний центр © 2024
uCoz