Ми раді вітати вас на сайті Лубенського районного методичного центру

Меню сайту
Структура округів
Категорії розділу
Оголошення [1]
Документи [16]
Про нас [7]
Заклади загальної середньої освіти [1]
ДПА, ЗНО [5]
МАН [1]
Вовчицький округ [0]
Калайдинцівський округ [0]
Тарандинцівський округ [0]
Жданівський округ [0]
Методичний подіум [69]
Новини [46]
Олімпіади, конкурси [12]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 19
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Засідання круглого столу географів
11.05.2018, 5:51 PM

Засідання круглого столу географів

2 листопада в малій актовій залі райдержадміністрації вчителі географії району провели засідання круглого столу «Компетентнісно - формувальний урок географії», на якому були обговорені актуальні питання освітнього процесу з даного предмету.

Методист Лубенського районного методичного центру Яловець В.Ю. зупинилася на сучасних типах уроку, зокрема на компетентнісно - формувальному. Для молодих спеціалістів запропоновано орієнтовні план-схеми всіх розглянутих типів уроків з макро- і мікрокомпонентами.

Керівник районного методичного об’єднання вчителів географії та економіки Кулик Л.В. детально і ґрунтовно проаналізувала наскрізні змістові лінії курсу 10 класу «Географія: регіони та країни». Колеги-вчителі взяли активну участь у обговоренні та запропонували створити групу у вайбері для спілкування усіх зацікавлених.

Для присутніх учасників круглого столу була запропонована навчальна програма «Географічний простір Землі», яка буде актуальною в 2019-2020 навчальному році. Вчителі закладів загальної середньої освіти району поділилися своїм досвідом реалізації наскрізних змістових ліній «Екологічна безпека та сталий розвиток», «Громадянська відповідальність», «Здоров’я і безпека», «Підприємливість та фінансова грамотність», використовуючи підбір відповідної інформації, дидактичних матеріалів та використання різних методів, форм, прийомів, засобів навчання, які доступні в матеріалах обласного семінару «Діяльнісний підхід до навчання географії».

Категорія: Новини | Додав: lrnmc2018
Переглядів: 221 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Методичний подіум
Друзі сайту

Вхід на сайт
Друзі сайту

Лубенський районний методичний центр © 2024
uCoz