Ми раді вітати вас на сайті Лубенського районного методичного центру

Меню сайту
Структура округів
Категорії розділу
Оголошення [1]
Документи [16]
Про нас [7]
Заклади загальної середньої освіти [1]
ДПА, ЗНО [5]
МАН [1]
Вовчицький округ [0]
Калайдинцівський округ [0]
Тарандинцівський округ [0]
Жданівський округ [0]
Методичний подіум [69]
Новини [46]
Олімпіади, конкурси [12]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 19
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

За досвідом роботи…
12.18.2019, 11:16 AM

17 грудня на базі опорного закладу «Калайдинцівська ЗОШ І-ІІІ ступенів» відбувся районний семінар-практикум для керівників гуртків закладів загальної середньої освіти та відповідальних за виховну роботу з теми: «Гурткова робота - один із видів позакласної роботи в освітньому процесі для формування загальнокультурної компетентності учнівської молоді». Питання надзвичайно актуальне, але на думку педагогів, не просте, оскільки вимагає щоденної емоційної напруги, натхнення, здатності на стрімкий рух до творчості.

Досвідом організації гуртової роботи поділились директор опорного закладу «Калайдинцівська ЗОШ І-ІІІ ступенів» Сергій Мисник, директор методичного центру Світлана Сердюк, директор центру творчості Валентина Моша.

Відбулася презентація гуртків різнопрофільних напрямів. На базі школи працюють 5 гуртків від РЦДЮТ та 6 від відділу освіти сім’ї, молоді та спорту.

Учасники семінару мали змогу побувати на майстер-класі з образотворчого мистецтва «Використання інтерактивної технології з відтворення культурної спадщини «Чарівне мереживо витинанки» (керівник Наталія Ятел) та відвідали виставку малюнків і творчих доробок учнів-гуртківців «Зимові фантазії». Гурток вокально-естрадного жанру представили вихованці Юлії Циганіної. Яскравою сторінкою семінару була прем’єра вистави «Святий Миколай», яку підготували вихованці театрального та вокального гуртків під керівництвом Ольги Петренко та Валентини Швайко.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Катерина Мисник розповіла про досягнення педагогічного та учнівського коллектив школи, їх плани на майбутнє.

По завершенню семінару-практикуму Валентина Моша підвела підсумки та спільно з учасниками заходу виролили методичні рекомендації.

 

 

Категорія: Новини | Додав: lrnmc2018
Переглядів: 188 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Методичний подіум
Друзі сайту

Вхід на сайт
Друзі сайту

Лубенський районний методичний центр © 2024
uCoz